Het team

Mag ik het team even aan u voorstellen.

TheTeam 2019

vorige berichtjes

Toernooi foto's

2018

De 20ste editie van het Haringstad 35+ Veteranen Toernooi is vanavond van start gegaan.Vanwege een toch wat teruglopende deelname, hoefden we geen gebruik te maken van het voorweekend.
We spelen door de weeks 2 ronden per avond.
Het is weer leuk "oude" bekenden en nieuwe deelnemers te mogen begroeten. Marieke en Jos doen zelfs al voor de 19de keer mee!
We gaan weer voor een gezellige week met sportief tennis en mooi nazitten.

maandag 3 september

Het toernooi is nu volledig op stoom.Het weer is prachtig en ziet er voor de rest van de week ook niet verkeerd uit. Laten we hopen dat eventuele regen 's avonds aan ons voorbij gaat.Het programma deze avond liep goed op schema, ondanks 2 spannende 3-setters. Dit weer zorgt gelukkig voor publiek om de spelers/sters aan te moedigen. Lekker buiten na-zitten met een drankje, lekker stukje haring, of wat kaas/worst geeft een gezellige sfeer op het terras.

dinsdag 4 september

Tijd vliegt als je plezier hebt. De woensdag is inmiddels ook al verspeeld. Er werd weer fel gestreden om de winst. Diverse koppels hadden daar vanavond 3 sets voor nodig. Dan smaakt de winst extra zoet en is het verlies extra zuur. De weergoden zijn ons nog steeds goed gezind. Droog, weinig wind en een temperatuurtje dat ook nog publiek lokt.Nog een gezellige borrel buiten op het terras was een mooie afsluiting van de dag.

woensdag 5 september

Ik heb een fan! of noemen ze dat vandaag de dag een "volger". Er is zowaar iemand die elke ochtend mijn korte stukjes over de verspeelde avond leest! Dat schept toch wel verplichtingen. Er zal nu wat zinnigs op papier moeten komen.
Nou hier gaat ie dan: het weer was weer uitstekend. De weergoden blijven van ons houden. Regen houdt gewoon om 19.00 uur op en dan kunnen we droog de banen op. En ja hoor, diverse driesetters zorgden er wederom voor dat we wat uitliepen. Geeft niet hoor, het blijft gelukkig binnen de perken. We zijn tot nu toe nog steeds voor ca. 11.30 uur klaar.
Dank je wel trouwe "volger/fan", het is leuker om te doen elke avond als je weet dat iemand het ook leest.

donderdag 6 september

Voor de verandering was het vanavond k......... weer. Regen en niet zo'n beetje ook. Gevolg: natte spelers, natte ballen, ondergelopen banen en hectiek. Welke partijen konden verzet, welke moest echt verspeeld worden. We zijn eruit gekomen, natuurlijk niet tot ieders tevredenheid, helaas dit is overmacht.
We gaan op voor een mooi finale weekend, met zoals het er nu uitziet, beter weer. We hopen op mooie, spannende potjes tennis en gezellig nazitten.

vrijdag 7 september

De eindstreep nadert, de meeste halve finales zijn verspeeld. Er werd om het hardst gestreden voor die zo begeerde finale plaatsen.Gevolg, veel 3-setters, dus ook wat uitloop.De loterij begon ietsjes later, maar we konden veel spelers/sters verblijden met grote en kleine prijzen. Dank aan onze loterij-sponsors, die dit elk jaar toch weer mogelijk maken. Dank ook aan Jos die daar een grote steen aan heeft bijgedragen.
Op naar de finales. We hopen op een mooie, sportieve en droge zondag.

zaterdag 8 september

Ook de 20ste editie van het Haringstad 35+ Toernooi is nu al weer verleden tijd. Het was weer een mooi toernooi, met als sluitstuk een fijne finaledag. Lekker zonnetje, behagelijke temperatuur en een gezellige drukte op het park.Spannende partijen met blije winnaars die aan het einde trots hun prijs in ontvangst mochten nemen. We gaan eerst van deze drukke week bijkomen en dan, na een korte winterslaap, weer vol aan de bak voor de 21ste edititie. We hopen jullie dan allemaal weer te zien.
John, Johan, Eric, Ria en Marjan.

zondag 9 september

clearpixel