Het team

Mag ik het team even aan u voorstellen.

TheTeam 2019

vorige berichtjes

Toernooi foto's

2018

clearpixel

We zijn weer van start gegaan, de 21ste editie van het Haringstadtoernooi.
Helaas met wat minder inschrijvingen dan vorig jaar. Het was daarom niet nodig om al in het voorweekend te beginnen. Het weer was prima, de partijen leuk en het bier smaakte goed. Mooie start dus! Ook het bezoekersaantal viel niet tegen, bij elke baan was er gezellige belangstelling om de spelers(sters) aan te moedigen.

maandag 2 september

Ina Alleen

Het toernooi is op stoom. Mooie partijen, wederom gesteund door vele toeschouwers. Het sluitstuk van de avond was een 3-setter in de DD7, die pas beslist werd in een tiebreak 3de set. Ondanks het late uur bleef een groepje deze dames aanmoedigen. Hoeveel tennis kan een mens aan voor 9 euries. Gelukkig hadden we voldoende haring, zodat we ook de inwendige mens konden blijven verwennen (tenminste als je van haring houd). Op naar de woensdag.

dinsdag 3 september

TheOldCity

Het toernooi zit er al weer bijna voor de helft op. Gevolg, leuke, langere en spannender partijen (meerdere 3-setters). Helaas viel de publieke belangstelling vanavond wat tegen; zal het frisse weer wel wezen. De “diehards” waren er wel en dat wordt erg gewaardeerd. Ook Shiva, de hond van Natasja en Edwin was er, zoals al jaren, weer bij. De haring vond gretig aftrek, dus de schalen waren snel leeg. Op is gerust zullen we maar zeggen.

woensdag 4 september

Shiva

Jammer dat het zo fris is 's avonds, het nodigt niet uit om gezellig te gaan zitten kijken bij een tenniswedstrijd. En dat terwijl er weer spannende, mooie partijen te zien waren. Als sluitstukken van de avond een GD6 waar Annette en Bas drie sets nodig hadden om te winnen van Martrude en Jan en een DD6 waarbij de eerst geplaatste dames Imre en Kristel in de tweede set tie-break het hoofd moesten buiten voor Joyce en Astrid. Geweldig kijkvoer dus! Op naar de halve finales, waarvan er al een paar vrijdag gespeeld worden. Kom dus allen kijken en aanmoedigen.

donderdag 5 september

MIX6

Oef........ hadden wij effe mazzel met het weer! We hielden het droog tot alle partijen van vanavond verspeeld waren. De meeste halve finales staan voor morgen op het programma. Hopen dat de weergoden ons dan ook wat gunstig gezind willen zijn. Omdat we steeds verder in de schema's komen gaan we uit van steeds meer koppels die aan elkaar gewaagd zijn, dus spannendere partijen.
Ook hebben we morgenavond de feestavond met gezellige 80's en 90's muziek van de Vinyl Boys, onderbroken om ca. 21.00 uur voor de deelnemers loterij. Komt dus allen.

vrijdag 6 september

OptGras

Oooh, hadden we gisteren mazzel met het weer, vanavond niet! Regen, regen en nog eens regen. We werden er droevig en sommige kletsnat van. De lage temperatuur maakte het er ook al niet beter op. Niet alle partijen konden worden verspeeld of afgespeeld, maar die hebben we gelukkig tussen kunnen passen in het finale-schema van morgen. Hopelijk wordt het dan wat beter weer, zodat we het toernooi op een leukere manier kunnen afronden. We starten om 10.00 uur en hopen dat om 16.00 uur de laatste partijen de baan op kunnen. De deelnemers loterij, omlijst door muziek van de Vinyl Boys, werd weer druk bezocht. Dankzij de plaatselijke Middenstand hadden we weer mooie prijzen te verloten. Elke deelnemer die aanwezig was had prijs.

zaterdag 7 september

3musketiers